پسورد وبلاگ، روش ساختنش و نگهداری ازش، یکی از مهمترن مباحث امنیتی نه فقط در حوزه وبلاگنویسی که در تمامی حوزههای فضای مجازی هست.
در این نوشتار 5 توصیه مهم در خصوص روش نگهداری از پسورد رو میبینیم.
ادامه مطلب ...
همینطور که پیشتر در مطالب قبلی عنوان کرده بودم، یکی از مهم ترین کارهایی که هر وبلاگ نویسی باید بدونه اینه که بدونه چطوری اندازه یک عکس رو باید تغییر بده و به اندازه دلخواهش دربیاره.
در این نوشتار آموزش کامل این کار رو در 1) نسخه اینترنتی و 2) نرم افزار گیمپ بررسی میکنیم.
ادامه مطلب ...
تمامی وبلاگ های بلاگ اسکای میتونن از آمارگیر پیشفرض خود بلاگ اسکای استفاده کنن. کافیه برای فعال کردنش، از سمت راست صفحه روی «برنامههای جانبی» کلیک کنید و بعد فعالش کنید. بعد از فعال شدن، باز هم از منوی سمت راست، اینبار روی «آمار» کلیک کنید تا آمارهای کامل وبلاگتون رو ببینید.
اولین قسمت آمارها، قسمت «آمار کلی وبلاگ» هست که در تصویر بالا نشون داده شده. در این قسمت به شکل کلی، اطلاعات مختصری رو مشاهده میکنید. اطلاعات دقیقتر با جزئیات بیشتر در قسمت های پایینتر قرار گرفتن.
هدف همه از وبلاگنویسی، جذب مخاطب و بازدیدکننده هست، اگر نبود که میشد در جاهای دیگه مثل یه دفترچه یا جاهای شخصیتر مثل فیسبوک مطالبو نوشت و روی مخاطبین کنترل داشت. نظارت، بررسی و ارائه اطلاعات در خصوص این بازدیدکننده ها از وظایف آمارگیرها هست.
یک آمارگیر در حداقل امکاناتش باید قادر باشه به شما اطلاعاتی در خصوص تعداد بازدیدکننده ها و سایت هایی که بازدیدکننده به شما ارجاع میدن رو در اختیارتون بزاره. امکانات حرفه ای تری هم البته امروزه اضافه شده. مثل کلماتی که کاربرها در جستجوگرها (مثل گوگل) جستجو کردن و به وبلاگ شما رسیدن. یا اینکه تحلیل آمار و پیشبینی بازدیدهای آینده شما.
آمارگیرهای متفاوتی، هم ایرانی و هم خارجی با امکانات خیلی خوبی وجود دارن که در ادامه به معرفی مهمترین اینها میپردازیم.
ادامه مطلب ...
گاهی وقتا لازمه که کدهای خاصی رو (مثلا کد آمارگیر، یا سخن روز) در وبلاگتون بزارید. برای این کار میبایست کد مورد نظر رو لابه لای کدهای قالب جاگذاری کنید. اینکه کد رو کجای قالب باید بزارید نیاز به دونستن مسائل فنی داشت و اگه کد رو در حای اشتباه میزاشتید، نه تنها کد کار نمیکرد بلکه قالبتون رو هم به هم میریخت.
در بلاگ اسکای اما امکان اضافه کردن کدهای اختصاصی، بدون دستکاری قالب وجود داره.
برای این کار، بر اساس عکس بالا، ابتدا از سمت راست به قسمت «نمای وبلاگ» برید و سپس مطابق فلش، به سربرگ «ابزارکها» مراجعه کنید.
میبینید که ابزارک کد اختصاصی (در تصویر بالا) پایین همین سربرگ قرار داره.